Hier vind je de antwoorden op veel gestelde vragen, zit jou vraag er niet bij? Stuur dan een email naar hallo@goedefietsverlichting.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Veel gestelde vragen

Worden alle orders gratis verstuurd?

Yes! Alle orders worden gratis verstuurd in Nederland en België.

Hoe kan ik het product retourneren?

U heeft na de dag van ontvangst van het product 14 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering moet u de aankoop binnen 14 dagen terugsturen. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na het bericht van de annulering terugbetalen. Enkel de kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
U dient het retourverzoek formulier in te vullen zodat wij op de hoogte zijn van uw annulering. Daarnaast dient u bij uw retourzending het retourformulier in te vullen en binnen 14 dagen mee te sturen met de zending.
Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Zo kunnen we iemand anders nog blij maken met een nieuw product.

Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Alle artikelen zijn direct leverbaar uit onze voorraad, toch kan het voorkomen dat een artikel korte tijd is uitverkocht in dit geval staat het vermeld bij de omschrijving. Over het algemeen heb je binnen een paar dagen je bestelling in huis. Je krijgt een email met het trackingnummer als we je zending hebben klaar gemaakt voor verzending.

Kan ik ook de bestelling laten versturen naar een PostNL punt?

Op het moment nog niet maar daar zijn we wel mee bezig

Wordt mijn betaling uitgevoerd in een veilige omgeving?

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser

Waar vind ik meer informatie over de Rydon Fietsverlichting

Meer informatie over Rydon fietsverlichting kan je vinden op www.rydon.eu